WildFit Challenge

 90 dagen

De Wildfit Challenge is een 90 dagen durend programma waarin je ondersteund wordt om je relatie met voedsel te verbeteren door een krachtige combinatie van basale voedingsprincipes en effectieve gedragsveranderende technieken. Niet op wilskracht, maar op bereidwilligheid bouw je de grootste veranderingen in je leven. 

Elk dier op aarde heeft zijn eigen dieet; een bepaalde manier van eten die het mogelijk maakt dat het dier op zijn best kan functioneren. Bij  WILDFIT geloven we dat dit ook geldt voor de mens. Er is een ideaal dieet voor de mens, maar door moderne gemakken en voedselmarketing campagnes zijn we hier ver van verwijderd geraakt.  WILDFIT gaat over de terugkeer naar het ideale dieet van de mens, zonder gebruik te maken van wilskracht of de strenge regels van een traditioneel dieet.

Gedurende de 90 dagen Challenge wordt je bewust gemaakt van de voeding die je in je mond stopt en wat dat met je doet. De basisgedachte is dat je lichaam het beste heelt van binnenuit.  Voedsel is ons grootste medicijn, maar velen van ons negeren deze rijke bron. Met een uitgekiend en positief ondersteund proces ga jij je lichaam weer geven waar het om vraagt. En ervaren wat dit met je doet. Dit alles heel bewust, want bewustzijn is een sleutelwoord in dit programma en maakt het anders dan alle diëten die er zijn. Alleen vanuit dat bewustzijn kun je in volle vrijheid je eigen voedingskeuzes maken en volgen.  

Onze transformatie

Het lichaam reageert op alles wat we in onze mond stoppen. Sommigen voelen dit direct (met name mensen met voedselintoleranties), anderen merken niets. Of pas na tientallen jaren. Dat laatste was bij ons aan de hand. Ineens ontstonden er klachten, zoals slechter slapen, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, energiedips in de middag, maagpijn. Lot werd zonder duidelijke reden een paar kilo’s zwaarder. We gingen meer sporten. We zochten verlichting in de alternatieve geneeskunde, zoals bij een orthomoleculair arts, acupuncturist, osteopaat, causale geneeskunde. Alles hielp ons iets verder, maar we waren nooit klachtenvrij. Bij WildFit ontdekten we dat je van alles aan hulp buiten je lichaam kunt zoeken, maar dat het in de basis gaat om kiezen voor gezonde voeding. Niet voor even, maar voor altijd. WildFit liet ons ervaren wat gezond eten met je doet. Het leerde ons hoe je van wilskracht naar bereidwilligheid gaat; de bereidwilligheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid. Dat is bevrijdend! De WildFit Challenge heeft ons ontzettend veel gebracht. We hebben meer energie en hebben allebei tussen de 5 en de 10 kilo gewicht losgelaten. We hebben veel meer plezier in het koken gekregen, durven meer te experimenteren met koken, voelen ons letterlijk en figuurlijk lichter en we nemen veel makkelijker verantwoordelijkheid voor onze eetkeuzes. Lot heeft geen duizelingen en hoofdpijn meer en haar bloeddruk is normaal. Allies slaapt veel beter, heeft geen maagpijnen meer en minder overgangsklachten. Ons enthousiasme over de concrete resultaten heeft ons aangespoord om ook anderen te begeleiden in hun reis naar een gezonder lichaam. Inmiddels hebben we onze eerste groep mogen begeleiden en de resultaten waren boven verwachting. Word jij het volgende WildFit-succesverhaal?

Wist je dat er 6 hongers zijn? 

  1. Dorst
  2. Voedingswaarde honger
  3. Varieteit
  4. Lage bloedsuiker
  5. Lege maag
  6. Emotionele honger

Bij WildFit leer je wat elke honger betekent en welk signaal het aan je lichaam geeft. En hoe je aan die signalen gehoor moet geven. Of dus juist niet. 

 

WildFit werkt met vier seizoenen die elk een andere functie hebben en ander voedsel vragen

  1. Lente : het seizoen om oud vet (met opgeslagen toxines) los te laten
  2. Zomer: een tijd om te revitaliseren
  3. Herfst: een tijd om op te bouwen of te herstellen
  4. Winter: een tijd van rust

Bij een gezond menselijk dieet rouleren we door deze seizoenen.  In werkelijkheid leven de meeste mensen slechts in één seizoen (en dat is niet het seizoen om oud vet los te laten).

WildFit Challenge

De WildFit Challenge duurt 90 dagen, die je onder de persoonlijke begeleiding van Allies en Lot in een kleine groep doorloopt. Met gedegen informatie, persoonlijke ondersteuning, heel veel nieuwe inzichten en talloze overwinningen op het gebied van voedsel en gezondheid. Wacht niet langer en laat je eerste goede voornemen voor 2022 daadwerkelijk uitkomen! We starten op maandag 30 januari 2023 met een nieuwe groep.

Wat krijg je?

 

13 weken videolessen

Minimaal 2 videolessen per week waar de grondlegger van WildFit, Eric Edmeades, je met humor en helderheid begeleidt (engelstalig). “Een positieve brainwash”, noemde een van onze deelnemers dit.

13 weken groepscoaching

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go with many.  Gedurende 13 weken van de WildFit Challenge krijg je wekelijks een groepscoaching via Zoom in een kleine groep (nederlandstalig). We checken hoe het met je gaat en helpen je verder op weg. Je hoort de ervaringen en verhalen van je groepsgenoten. We leren van elkaar, steunen elkaar, ontroeren elkaar en vieren overwinningen met elkaar. 

besloten Facebookgroep

Een eigen, besloten Facebookgroep voor de deelnemers aan de WildFit Challenge. Een veilige plek om elkaar te ondersteunen, vragen te stellen aan je coach en tips te ontvangen.

data wekelijkse Zoomcoaching

De wekelijkse coaching via Zoom vindt plaats op de woensdagavond om 20.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal deze coaching zo’n anderhalf uur in beslag nemen. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen nood! De zoom coaching is in een besloten omgeving binnen 24 uur terug te zien.

WildFit programma’s

Kies voor Try WildFit 14 days of ga direct voor de hele WildFit Challenge!

Try WildFit 14 days

 Ben jij zo iemand die eerst de kat uit de boom wil kijken? Dat kan! Met de Try WildFit 14 days volg je volledig de eerste twee weken van het  90 dagen programma  en leer je alles over de fundamenten waarop het succes van WildFit gebouwd is. Je hebt toegang tot de dagelijkse video’s van Eric Edmeades, doet mee in onze besloten Facebookgroep en krijgt tweemaal een groepscaching in onze eigen kleine groep. 

Wil je daarna echt met de beginselen van WildFit aan de slag, dan kun je makkelijk upgraden naar de Wildfit Challenge 90 dagen. 

 Try WildFit 14 dagen

start 30 januari 2023

met coach Allies

€ 49,00

WildFit Challenge 90 dagen 

 Schrijf je direct in voor de gehele WildFit Challenge. Je ontvangt 13 weken lang de videolessen van Eric Edmeades, je hebt toegang tot onze besloten Facebookgroep en krijgt wekelijks een groepscaching in kleine groep met Allies en/of Lot. 

 

 

 WildFit Challenge 90 dagen

start 30 januari  2023

met coach Allies

€ 1010,00

WildFit Challenge in 3 termijnen

 Volg het gehele WildFit Challenge 90 dagen programma, maar betaal in drie termijnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

WildFit Challenge 90 dagen

start 30 januari 2023

met coach Allies

3 termijnen van € 350,00

Totale bedrag € 1050,00

 

Doe mee!

Heb je interesse of heb je vragen? Stuur ons een email of boek een gratis oriëntatiegesprek.

12 + 8 =